Følselser

Jeg tror jeg har truffet verdens beste person!

Han støtter meg seriøst i alt og er der når jeg virkelig trenger det!

Å føle seg så akseptert har jeg aldri gjort før.. Det er veldig rart, skemmende og merkelig… Men samtidig veldig godt. 

Det er liksom rett før jeg begynner å grine bare av tanken.. Han er helt fantastisk. Og det er liksom ikke fantastisk jeg har opplevd sånn sett. 

Det å bli hørt uansett hvor mye idiotisk som kommer ut av kjeften min, det er litt rart. 

Uansett hvor paranoid jeg er så betrygger han meg alltid. 

Overhysteriske trynet mitt er jo helt på tur, men av en eller annen grunn er det ikke mange ordene som skal til før han har meg rolig… (med mindre han sover, da må faktisk andre trå til 😛 )

Det å høre han kalle meg jenta si er helt fantastisk, jeg forstår bare ikke at små enkle ord kan være så godt å høre. Det at han sier det så andre hører, eller skriver det offentlig. Det gjør meg varm innvendig. Samtidig veldig fnisete. Jeg blir så fjortis. Det er helt utrolig. 

Jeg føler en ro i kroppen jeg ikke visste eksisterte! 

Er det virkelig sånn det skal være? 

Er dette riktig? 

 

Følelsen av å forsvinne fra overflaten til tider

Når du sitter med en følelse av at du bare eksisterer, du vil få mer ut av livet ditt. Da blir alt ekstra vanskelig, ekstra tøft. Men det er nettopp da en må ta seg i nakken og gjøre det. Uansett hvor vanskelig det måtte være..

 

Jeg går rundt og bare eksisterer, samme greiene, dag ut og dag inn. Mange vil si jeg har ett trist liv. Ja på mange områder er det kanskje trist, men det lærer meg også veldig mye om meg selv.

 

Det å gå rundt å føle du niholder til overflaten, men samtidig ser at en person du bryr deg mye om, sliter også med å holde seg til overflaten! Det er tøft, det å se den smerten denne personen bærer på er beinhardt, men jeg nekter å lukke øynene, jeg nekter å la vedkommende føle seg alene. Jeg kommer alltid til å si det jeg mener i håp om å pushe litt ekstra. Når den personen betyr så mye er det vanskelig og se at hn forsvinner. Det er vanskelig å hjelpe når en føler en ikke kan, jeg vet ikke åssen jeg kan hjelpe, annet enn å være der og støtte. Hn støtter meg alltid! h*n er alltid her for meg! Og det skal jeg også være for vedkommende! 
Vi har hver våre kamper, men vi kjemper aldri alene!

Jeg vet at h*n vet det, jeg bare håper at h*n ser det snart også. Jeg har så lyst å bare ta vekk alt som er tøft. Fjerne alle smertene vedkommende bærer på!

 

Jeg har mange fantastiske mennesker i livet mitt, mange sliter mer enn andre, og det gjør meg så vondt at jeg ikke bare kan trylle. Samtidig så er det noen av de ærligste menneskene jeg kjenner, de forteller om sin evige kamp og jeg kan kun bøye meg i støvet! DERE ER UNIKE!!! Glem aldri det!

 

Jeg har tatt mange tøffe valg i livet, og det er kun de ekte vennene som faktisk blir! Det har jeg erfart ganske mange ganger, uansett hvor vondt det er å miste noen du trodde var ekte, så er det godt å se at noen alltid står støtt!

Nå for tida sitter jeg veldig i tenkeboksen. Jeg har begynt og tenke mer og mer på å komme meg vekk. Jeg kjenner jeg stagnerer her og tror det har endel med alt som har skjedd i denne kommunen og gjøre. Nei vi kan ikke rømme fra problemene, men vi kan slippe det vonde og starte på nytt, noe jeg mest sannsynlig kommer til å gjøre. Jeg sitter her bak disse veggene 24/7. Det er slitsomt, det gir ikke mening.. Jeg er en veldig spontan person og mye takket være min spontanitet har jeg kommet utrolig langt. 

Jeg var redd ei stund for å være spontan, gjøre nye ting.. 

Nå vil jeg gjerne leve igjen. Angsten holder meg igjen. Og jeg vil ut, opp og frem! 

Det blir tøft å flytte herfra, mtp alle de gode menneskene jeg har rundt meg, men jeg vet at de støtter meg i valget og at vennskapene våre er sterkere enn avstanden!

Allikevel er det rart å ville begynne på nytt… Helt på nytt… Men jeg er klar.. Tror jeg.. Jeg må gjøre dette for meg selv, for det som venter i andre enden er jeg ikke villig til å gi slipp på. Det betyr for mye..

 

Dette var en skikkelig update på ståa nå.

 

Peace out peepZ

Trøtt dag

Idag har jeg sovet endel, er egentlig ganske så utslitt.. Men det går greit 🙂
Jeg har faktisk fått rydda endel og har begynt og gått igjennom klær som  skal leveres på bruktbutikken. Har endel å gå igjennom enda da.. Så det er endel som skal ut. Skal og kvitte meg med unødvendig drit.. 

 

Blir det flytting så nekter jeg å dra på all slags dritt. og jeg har ei hel bod ute som er fylt opp.. Mtp at jeg aldri henter noe i boden, med mindre det er jul eller noe, så er det jo ikke noe som savna sånn sett.. Annet enn hagemøbler som jeg ikke får tak i da, så nå skal det kastes og leveres vekk. Jeg orker rett og slett ikke tenke på all dritten jeg liksom må dra med meg om jeg flytter.. 😛

Utenom det har jeg bare eksistert idag og.. Snakka med folk og bare vært til stede. Tenkte jeg snart skal lage meg frokost..

Jeg spiser jo ikke akkurat lenger. men nå har jeg spist to dager på rad.. Så skal prøve å trø i meg litt mat idag og.. 

Jeg har så lyst å komme ut av den dårlige tralten jeg er i.. Jeg har lyst å bli ferdig med å ikke spise. Jeg har lyst å være sunn og frisk.. 

Jeg prøver å venne meg til litt sunnere matvaner, for det er så kjedelig og spise det samme gamle jeg spiser. Jeg er så kresen.. 

Jeg får ikke i meg noe som er bra for meg, og det kjenner jeg er vanskelig.. Jeg vil ikke sitte og føle meg ekkel når jeg er med andre og spiser, jeg er lei av å få kommentarer på at jeg ikke spiser. Får jeg en sånn kommentar så setter det seg omtrent i halsen, jeg klarer ikke spise.. Det er ikke for å være trassen, men jeg får det ikke til.. Mine nærmeste vet jo dette, men mange tror jeg gjør det for å være teit og trassen… 

Meeen nok om det, skulle bare inn med en liten update jeg 😀

 

Peace out peepZ

nattestid

Nå er det egentlig natt.. Men det trenger jeg kanskje ikke informere dere om, siden dere sikkert kan klokka ;P 

Jeg sitter og ser gift med første blikk, syns det er ett artig program 😀 

Idag har jeg prata med herlige folk og egentlig bare slappa av 😀 

Jeg ville egentlig bare inn og ønske alle en gooood natt 🙂
Håper dere får sove godt og drømme søtt og våkner med ett smil i morgen 😀

 

Natta peepz

Grått ute

Nå sitter jeg og snakker i tlf med to venninner.. Det er faktisk veldig sosialt og koselig. 

Er så takknemlig for å ha disse folka i livet mitt. Når sosial livet mitt ikke er så veldig sosialt utenfor disse fire veggene, så er det veldig greit å være sosial på tlf og se noen tryner iløpet av dagen 😀

(Det plager meg fortsatt at jeg ikke kan bruke emojis her)

 

Jeg har aldri snakket så mye i tlf som jeg har gjort nå seinere tiden. Elsker videosamtaler..

Har så mange fantastiske folk i livet mitt at jeg vet ikke helt hvor jeg skal snu meg.. Det føles så godt..

Jeg skal nok en gang sende inn seperasjonspapirene.. Håper det går i orden denne gangen.. 

Jeg sitter og tenker mye på flytting for tida. Fresh start.. Hadde det vært noe kanskje.. 

Jeg vet jo at jeg ikke kommer til å flytta fra problemene uansett… Det en en vesentlig ting som holder meg igjen her. Og den vesentlige tingen min er veldig viktig for meg.. 

MEN funker det mellom meg og han, så flytter jeg. 

Det føles så riktig med han. Han er så god..

Det er så uvant, men for en gangsskyld så merker jeg at det er greit, jeg godtar det, det føles riktig.. Det er så rart… 

 

Når det kommer til livet generelt så jobber jeg fortsatt med den jobben jeg trives best med. Har snart 1 års dag i firmaet ;D

Det er så gøøøy.. Jeg elsker det.. 

Også har jeg blitt kjent med så mange mennesker i jobben, ikke bare fra Norge.. Men andre land i verden også.

Det er så fantastisk. 😀

**Jeg oppretta en ny livestreamgruppe på facebook.. Happy Corner (livestream) Det skal vi ha det gøy og sende live, det er faktisk veldig koselig og sende live. Mange artige mennesker, og det er faktisk der jeg har blitt kjent med noen av de mest fantastiske menneskene jeg kjenner 😀

 

Så det var en liten oppdatering til i livet mitt :p 

 

Pease out peepz 

heisann

Da er det faktisk veldig lenge siden jeg har skrevet på bloggen min.. 

Det har rett og slett ikke vært prioritert. Jeg har hatt endel annet og tenke på og er egentlig lei mange av tingene som skjer rundt hue på meg. Det har vært endel pes siste ukene. Men jeg gir meg ikke av den grunn, jeg har fått en enda større fighter vilje, og jeg er ikke en person som gir opp.. Ekte venner holder meg oppe. De står støtt. Og jeg er så evig takknemlig. 

 

Jeg har blitt kjent med enda fler folk og livet mitt er rett og slett fantastisk. Ville ikke bytta det ut med noe. 

Alle mine kamper har gjort meg til personen jeg er idag, og jeg er ikke villig til å gi opp den jeg kan bli, jeg er ikke villig til å gi opp på alle drømmene jeg har turt å begynne og drømme om.. 

Jeg nekter. Alle mine oppturer og nedturer har spilt en stor rolle for meg. Det kommer de alltid til og gjøre. Jeg er bare ett menneske, men jeg er ett menneske som nekter å legge meg ned å gi opp.. 

Diagnosene mine er diagnoser, so what, skal jeg leve som om jeg har diagnoser blir livet veldig trangt og kjedelig. Og sånn har jeg levd lenge.. Jeg er ferdig med det.. Sånn nesten ihvertfall, jeg har jo noe jeg ikke helt får til enda, men det kommer. Det skal jeg klare. Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid…

 

For å hoppe helt over på noe annet, men så allikevel viser hvor støtt jeg står er at jeg har nå ikke sett ungene på over 3 år.. Jeg savner dem hver eneste dag, men jeg mister ikke håpet om at sannheten kommer for en dag. 

For over en uke siden var jeg på Biobsi. jeg ble jo operert i Mai i fjor. og var på kontroll i desember. Der er det funnet nye celleforandringer. Sist hadde jeg ikke konisering, men amputering. Jeg måtte da inn igjen til biobsi, men har ikke fått svar enda. Så da er det bare å vente i spenning da. 

Utenom det er det litt mer drama og litt mer tull, ellers alt tipp topp. Å bli kalt falsk for så bli blokkert er for meg helt på tryne. Da syns jeg at denne falskheten skal forklares. Men men jeg kan ikke kreve sånt. 

Det har vært mange som har prøvd å stikke kjepper i hjula mine siste ukene, men fortsatt ingen som har klart å stikke sterke nok kjepper inn der. 

Jeg har verdens beste støtte rundt meg, og har fått en fantastisk fyr på kroken, hva mer kan jeg be om? 

 

GRATULERER MED KVINNEDAGEN ALLE FANTASTISKE DAMER!!!

 

Peace out peepz