Piip

For en sløv dag. 

Etter jeg begynte på nye medisiner sover jeg bedre, men ikke sammenhengende. Men føler meg litt mer opplagt. Midt på dagen-ish blir jeg trøtt igjen og sover ett par timer. 

Håper det slepper taket til avreise!

Jeg hater at jeg ikke får brukt emojis på denne bloggen. Haha. Føler jeg ser så sur ut når jeg skriver. Menmen. Haha. 

Nå sitter jeg og ser på love Island. Min beste sitter og skal studere. Vi Er like daff begge to. 😛 

Jeg sku ha begynt å finne ut hva jeg må ha med meg til Florida. Men jeg forstår ikke hva jeg skal ha med. ;P 

Angsten for reisen sniker seg sakte, men sikkert mer og mer på. Men jeg tenker det er en god ting. For da får jeg kjent på det nå. Og da kommer kanskje ikke panikken når jeg sitter på flyet. 

Tiden vil vise 😛 

Woooho

Det er nå bare 5 dager til jeg blir henta. 

Jeg fikk turen til Florida av venner og nå er det 5 dager til jeg blir plukka opp. 

Da reiser vi til Bergen for å sove noen timer. Flyet går i to tiden og jeg kjenner litt på det nå. Passet er i orden, esta er i orden. Alt er liksom i orden. Apoteket sku skrive ut skrivet jeg må ha med til medisinene mine. 

Herlighet. JEG skal til Florida, jeg!

Jeg har drømt om å reise dit siden jeg var liten… 

Så dette blir min livs reise. På mange områder.. helt sykt. Jeg eier mitt første pass. Jeg skal ut med en flott gjeng. Jeg skal på ett gigantisk event. Jeg skal på glow party. Like whaaat..

Jeg skal komme sterke tilbake enn noen sinne. Jeg elsker jobben min. Og jeg skal nå ut til hele verden. Tihi. Jeg skal nå ut med itworks og jeg skal nå ut med livet, psykisk helse, det å gå videre etter traumer. Jeg skal klare alt jeg setter meg inn for. 

Jeg skal sette meg mål og jeg skal naile det. 

Det kan dere og. Sett dere mål! Mål er viktig. Ut av komfortsonen er viktig. Personlig utvikling er viktig. 

Jeg har virkelig gått ut av en enorm komfortsone. Jeg fikk beskjed om å lage en spleis så folk kunne hjelpe meg med lommepenger (flere spurte om jeg ikke kunne lage en spleis) så etter mange runder med meg selv gjorde jeg det. Og jeg må bare si tusen takk til alle sammen ?

Jeg er rett og slett helt målløs. Takk til dere som har heia på meg, takk til dere som har smilt til meg, takk til dere som har delt spleisen, takk til dere som har bidratt.. 1 krone, 5 kroner, 100, 500, osv.  Dere er unike alle sammen ? Tusen tusen tusen takk.  Jeg kan ikke få sagt det nok. 

 

Jeg legger ved spleisen i bloggen også, siden jeg får spørsmål om den kan jeg vise til den og da kan leserne selv gå inn og se på oppdateringer osv. 

 

This shit is for real. And it kinda scares me. Haha

https://www.spleis.no/project/94935